La Coca Smoka предлага най-мощните грайндери, изрязани от самолетен клас алуминий. Зъбци остри като бръснач, направени специално да раздробяват дори и най-твърдите билки, подсигуряват ефективната работа на машинката, докато мрежичката, намираща се във второто отделение гарантира, че на дъното ще остане само най-финния прашец. За по-лесно почистване и поддръжка сме добавили и специална полипропиленова лопатка, намираща се в най-долното отделение на грайндера.

Нашите зъбци се изработват по специална "Saber tooth" технология, която прави зъбците в пъти по ефективни от обикновенните. По-долу можете да видите разликата:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Впечатляващият дизайн на грайднерите ни се постига чрез прецизна лазерна обработка на повърхността, която я прави не само изключително привлекателна, но я предпазва от обезцветяване и драскане. За тази цел се грижи и защитната велурена торбичка, която идва като подарък към всеки наш грайндер.

Нещо повече относно грайндерите:

Грайндерите идват в много различни форми и размери, но кръглата цилиндрична форма е най-често срещаната на пазара.

Най-важното, което трябва да имате предвид е трайността и здравината на машинката. При изграждането на нашите грайндери, ние сме подсигурили това чрез специален метод за острене на зъбите, както и особен начин по който те са изградени от към основата, с цел по-голяма издържливост.

 

Пластмасовите мелнички често не са много трайни и зъбите могат да се счупят лесно, когато билката поставяна вътре е твърде сгъстена или съдържа стъбла или семена. Алуминий или друг вид метал са предпочитаните материали, когато търсите да закупите качествен грайндер, който ще продължи да ви служи с години.

Колкото по-голям е той, толкова по-голямо количество материал може да бъде сложено в него. Всички наши машинки имат специално изработен неодимов магнит, който свързва двете горни части и ги държи на място. Това също дава възможност за по-добро движение при смилане и предпазва от изпадане на материал извън машинката.

Доживотна гаранция:

Ако желаете да подмените продукта си с нов (в случай че спре да мели) можете да го върнете в магазини "На Тъмно", "Trip House" или "SmokePlus" . Моля носете касова бележка. Доживотната гаранция важи само в случай, че продукта е в цялостната си форма и не е физически повреден.

За повече информация, можете да се свържете с нас на support@lacocasmoka.com

За момента предлагаме продуктите си само в България.

 
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
Нашите Партньори

© 2016 lacocasmoka.com. The lacocasmoka label and logo are the sole property of La Coca Smoka Inc. All rights reserved.